„Tesla kommer att köpa Crypto“, förutsäger Binances CZ efter Bitcoins uppstigning

VD för Binance Changpeng Zhao säger att Tesla och Elon Musk säkert kommer att köpa krypto.

I en tweet sa Zhao att detta är en av få förutsägelser han kan sätta sitt namn på. Detta kommer på hälarna av ett antal tweets från Elon Musks verifierade Twitter-konto på Bitcoin Evolution vilket har väckt diskussioner på Crypto Twitter.

“Telsa / @elonmusk kommer att köpa krypto. Bara en fråga om tid. Det här är en av få förutsägelser som jag gärna lägger till mitt namn på.

Den verkliga frågan är: vill du vara före eller efter dem? ”

Tidigare idag twittrade Musk att BTC var hans säkra ord, även om han senare hävdade att han ”skojade”. Det här är första gången på flera månader sedan han senast twittrade något som rör BTC eller kryptovalutautrymmet. Även om han hävdar att han inte innehar någon BTC förutom 0,25 BTC som skickades till honom av en vän, har VD för Tesla flirtat med kryptovalutorummet under en tid nu.

I synnerhet kallas han som den tidigare VD för det roliga Dogecoin, en titel som han hade i några timmar efter att han sa att kryptovalutan för hundar var hans favorit. Tidigare idag sa han i en kontroversiell tweet att Bitcoin var ”BS”. Denna utveckling ledde till en omedelbar ökning av Dogecoin-priset med 25%.

Under tiden är Tesla ett av de stora företagen i USA som inte har visat något intresse för att komma in i kryptovalutautrymmet trots den brådska som företagsorganisationer nyligen har köpt för att köpa Bitcoin och Musks engagemang i diskussioner om kryptorummet.

Toppöverföringsföretaget PayPal som grundades av Musk brukade vara kritiskt kritiskt mot krypto. Företaget möjliggjorde dock användning av kryptovaluta på sin plattform tidigare i år. Minst 25% av dessa konton har enligt uppgift använts för att handla kryptovalutor sedan dess.

Fler företagsorganisationer har ingått krypto i år, de flesta av dem gör Bitcoin till en del av sin portfölj. Några av dessa företag och vanliga uppfinningar ökar sina BTC-innehav eftersom de flesta av dem uttryckte optimism för att BTC-priset kommer att öka mycket mer.

Huruvida Musk och hans företag kommer att köpa krypto är inte känt, men det nuvarande inflödet till rymden antyder att det bara kommer att bli mer populärt bland företag som hans egna när tiden går.