Paul Tudor Jones Bitcoin-fraktal antyder mulig eksplosiv BTC-rally

En fraktal fra Paul Tudor Jones antyder at Bitcoin-prisen er i et tidlig stadium, langsiktig rally som gull var på 1970-tallet.

Basert på fraktalen er Bitcoin i en tidlig fase av et langvarig rally som kan tillate BTC å oppleve eksponentiell vekst på lengre sikt.

Bitcoin kan være på samme bane som gull

Det er to hovedårsaker til at Bitcoin kan følge makrotrendens gullsag fra 1970-tallet. For det første har BTC et fast tilbud som ikke kan utvides, noe som gjør det til en attraktiv sikring mot inflasjon. For det andre har BTC de samme egenskapene til et verdipapir som gull har.

I august 2020 la Winklevoss-tvillingene, milliardær Bitcoin-investorer bak den store amerikanske kryptokursutvekslingen Gemini, ut et bull case for hvorfor BTC-prisen kunne øke til $ 500.000.

I oppgaven identifiserte de kvalitetene til Bitcoin som gjør det til en levedyktig verdipapir

Winklevoss understreket spesielt at BTC ikke er utsatt for potensielle forsyningssjokk, i motsetning til gull. De skrev:

„Forsyning. Bitcoin er ikke bare en knapp vare, det er den eneste kjente varen i universet som har en deterministisk og fast forsyning. Som et resultat er bitcoin ikke utsatt for noen av de potensielle positive forsyningssjokkene som gull (eller annen vare for den saks skyld) kan møte i fremtiden. ”

På grunn av denne egenskapen til Bitcoin, gjør investorer kontinuerlig argumentet om at BTC gjør en bedre safe haven enn gull. Denne sammenligningen mellom BTC og gull er det som får mange til å tro at Bitcoin er i en bane for langsiktig eksponentiell vekst.

Su Zhu, administrerende direktør i tre piler Capital, en av de største fondene i kryptovaluta plass, sa

“Enhver fortsatt dumping i $ BTC vil være ekstremt bullish, da det vil avsløre at vi følger gullfraktalen fra 1970-tallet, som beskrevet nedenfor av Paul Tudor Jones – den legendariske makroinvestoren som vellykket brukte fraktaler for å forutsi 1980-tallets aksjemarkedssyklus. ”