Miljonair Cameron Winklevoss Namen Triljoen Meer Redenen om Bitcoin te bezitten

Als u nog steeds op het hek staat over het kopen van Bitcoin, heeft Tweeling mede-oprichter Cameron Winklevoss in zijn laatste tweet een biljoen redenen gegeven waarom u het zou moeten doen.

De ‚Bitcoin-miljardair‘ is van mening dat elke dollar die wordt uitgegeven als onderdeel van de komende hulpwet mensen moet aansporen om te kiezen voor plan B.

1 biljoen dollar is niet genoeg

Volgens een artikel van Reuters dat door Winklevoss wordt gedeeld, sprak de Spreker Nancy Pelosi van het Huis haar vertrouwen uit in de Senaat van de V.S. die een andere stimulansrekening goedkeurt die reeds sterke tweeledige steun geniet.

De wetgeving zou een andere ronde van overheidscontroles vereisen die aan Amerikaanse belastingbetalers worden overhandigd. Pelosi schatte dat zelfs $1 trln het niet voor hen zou doen, en de som zou omhoog voor onderhandeling zijn.

1 biljoen doet het niet voor ons. Maar we kunnen vanaf daar onderhandelen.
Ongeveer 70 miljoen Amerikaanse belastingbetalers ontvingen eerder dit jaar elk tot $1.200 als gevolg van de CARES Act, die in maart werd aangenomen.

Zoals gemeld door U.Today, onthulde Brian Armstrong, de CEO van Amerika’s grootste beurs, Coinbase, dat het aantal nieuwe stortingen die overeenkwamen met de grootte van de stimuleringscontroles een enorme opleving zagen in april.

Winklevoss beweert dat de massa’s zich niet haasten om Bitcoin Evolution te kopen omdat het ‚in het zicht blijft‘.

Uit een onderzoek in 2019 blijkt dat slechts 6,2 procent van de Amerikanen de grootste cryptocurrency per marktkapitalisatie bezat.

Overheidsuitgaven zijn uit de hand gelopen

Afgelopen oktober twitterde Winklevoss dat 17 triljoen dollar aan negatief renderende schulden 17 triljoen redenen had om in Bitcoin te komen.

Vanwege de aanhoudende crisis schatte het IMF dat de overheidsschuld naar verwachting het hoogste niveau ooit zou bereiken als gevolg van ‚verspillende‘ overheidsuitgaven.