DeFi Conference 2020 levererar en All-Star högtalaruppställning

De DeFi-konferensen 2020 värd av Bitcoin-evenemang, är ett gratispaket för alla som kan delta i och lära sig om de möjligheter som decentraliserad finansiering erbjuder både för individer och organisationer.

Decentraliserad finansiering (mer känd som ‚DeFi‘) växer snabbt och ger investeringar och uppmärksamhet från många hörn av finansvärlden. Den traditionella finansvärlden är på väg att utvecklas när sprickor i traditionell finans börjar öka.

Detta en-dags-evenemang är fullstoppat med innehåll: två spår och över 30 globala högtalare från de mest framstående företagen på DeFi-rymden, som täcker ämnen som:

Evenemanget kommer att utforska det aktuella DeFi-landskapet och spelarna, dess påverkan på världen av traditionell finansiering och DeFi’s framtid.

Evenemanget erbjuder dedikerade onlineutrymmen för människor att nätverka och dela affärsidéer, utställningsmöjligheter där företag kan visa upp sina produkter och tjänster med publiken och en möjlighet att engagera direkt med högtalare.

Möt några av de fantastiska högtalarna!

Globala innovatörer och tankeledare är en del av den spännande talaruppställningen. Dessa inkluderar:

Stani är grundare och verkställande direktör för Aave, en öppen källkod och icke-depå penningmarknadsprotokoll för att tjäna ränta på insättningar och låna tillgångar.

Stani studerade juridik vid Helsingfors universitet när han först kom till Ethereum och började undersöka hur det kunde påverka det traditionella finansiella systemet.

Alex är grundare och VD för Celsius Network som låter användare tjäna intresse för sin krypto och omedelbart låna mot det

Alex är också en av uppfinnarna av VOIP (Voice Over Internet Protocol). Han är en serieentreprenör och grundare av sju nybörjare i New York City, samlar mer än 1 miljard dollar och lämnar över 3 miljarder dollar.

Jonas är grundare och VD på StakerDAO, en plattform för att styra finansiella tillgångar på ett decentraliserat, säkert och efterlevande sätt.

Jonas är också en lång tid deltagare i Tezos, där han drev en av de största offentliga valideringarna, Tezos.Capital.

Miko är grundare av Evercoin, ett Silicon Valley-baserat cryptocurrency-utbyte.

Miko är också en General Partner med Gumi Ventures, en $ 30 miljoner riskkapitalfond som fokuserar tidigt startande blockchain-startups och en Venture-partner med BitBull Capital, ett fonder av cryptocurrency. Han är också rådgivare för Arrington XRP Capital.